Skip to main content

Vernisaj Mixed Media by Veronica and Magnus Svanström
Astăzi am participat la vernisajul Mixed Media realizat de draga noastră Veronica şi soţul ei Magnus Svanström.
Evenimentul a avut loc la 12 Doişpe. Localul a fost înfrumuseţit de minunatele lucrări de artă realizate din materiale mixte.
Aş putea să vă spun mai multe, dar prefer să vă stârnesc curiozitatea prin câteva poze. Restul lucrărilor le puteţi admira la o cafea alături de prieteni la 12 Doişpe.Comments

  1. Ma bucur mult ca ai fost acolo, Bianca, si ca ti-au placut creatiile noastre! Expozitia sau vernisajul nu au fost un scop in sine, pur si simplu s-au intamplat. Insa odata intamplate, a impartasi momentul cu voi a devenit un scop. Sper din tot sufletul ca te-ai simtit bine! Pupici!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Reach out and touch faith! Circle of Love în Craiova

M-am născut acum un sfert de secol într-o familie de depechari. În primele luni de viață, părinții mi-au făcut cunoștință cu muzica celor de la Depeche Mode, așa că nu a fost nicio mirare când (bebeluș fiind) adormeam imediat cum auzeam vocea lui Dave Gahan. Nu am avut nevoie de cântecele de leagăn.

Dau regele pe nebun

Îl aștepta nerăbdătoare în gară. Își mușca buzele și se uita încruntată, inima bătându-i cu putere. Brusc, cineva o apucă de mână și o trase spre dreapta. Era Vlad.

Brânzeturi cum se...cuVin: Delaco și Crama Histria

Vinul este eroul unei seri cu adevărat magice. O seară de vară, alături de oameni frumoși, vinuri bune și brânzeturi fine reprezintă esența unei relaxări bine meritate. Al 15-lea eveniment marca Brânzeturi cum se...cuVin, organizat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro ne-a răsfățat simțurile la Mignon; locația are o terasă linișită, potrivindu-se de minune  cu degustarea de vin și brânzeturi.